Er komt een Vervolg over The Voice uitzending

Het is altijd zo dat als iets goed scoort, er altijd een vervolg komt. En dat zie je nu bij de Boos uitzending over The Voice. Dat was de uitzending van het jaar, waarin Marco Borsato, Jeroen Rietbergen, Ali B en een regisseur beschuldigd worden van MeToo praktijken. BNNVara heeft aangekondigd met een nieuwe uitzending te komen. Maar ondanks dat er een tweede uitzending komt, kan deze site nu al zeggen dat ie lang niet zo heftig zal zijn als de eerste uitzending. Dat was toen nieuw. Dit is meer “Hoe is het nu met”. De sensatie was er na aflevering 1 er al van af. Dus die tweede aflevering zal bij lange na niet zo goed scoren als de eerste aflevering. En dat is misschien maar goed ook. Want door die uitzending, hebben theater en film producenten geen naakt durven toe te passen met als gevolg dat ze minder bezoekers hebben in theater en bioscoop, aangezien sex sells. Stel dat de 2e aflevering net zoveel impact zou zorgen als de eerste aflevering, dan zou weer heel Nederland op zijn kop staan. Mannen zouden weer als viespeuken gezien worden. Als dit bij vrouwen zou gebeuren, dan waren de poppen aan het dansen. Dus dat de kans groot is dat de 2e aflevering niet zoveel heeft, is dus alleen maar goed om maatschappelijke onwrichting te voorkomen, wat in de cultuursector ook heel veel minder geld op heeft geleverd. Het is natuurlijk leuk voor het programma Boos als ze weer zo’n succesvolle uitzending zouden maken. Maar de bijeffecten die daarbij komen kijken is dan niet rechtvaardig naar andere bedrijven, sectoren, doelgroepen. Die zijn dan de dupe van iemand die gewoon wil scoren. Hetzelfde als die coronavaccinatie fabrikanten. Die zeggen dat iedereen gevaccineerd moet worden. Maar uiteindelijk zit men daar totaal niet op te wachten en blijkt het waarschijnlijk alleen om winstbejag te gaan. En zo zit het dus ook met de Boos uitzending. Het is dus maar goed dat de 2e aflevering niet al te goed zal gaan scoren tov de eerste aflevering. Anders waren andere bedrijven en mannelijk nederland de dupe geweest.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=