Deze Bekende Vrouwen zijn waarschijnlijk ooit Vreemd gegaan

Yvonne Coldeweijer en ander juice kanalen zeggen vaak dat er heel veel bekende mannen vreemdgaan. Maar in de praktijk bij alle nederlanders, gaan er bijna net zoveel vrouwen vreemd als mannen. Alleen vrouwen doen het op een manier dat je het niet als vreemdgaan ziet. Omdat ze nou eenmaal meer geprezen worden omdat vrouwen nou eenmaal knapper zijn, maken sommige vrouwen daar misbruik van door het zo te verdraaien dat zij niet zijn vreemd gegaan. En door kom je bij bekende vrouwen er ook vaak niet achter dat ze vreemd zijn gegaan. Maar deze site houdt al 20 jaar de showbizz in de gaten. Dus deze site gaat hieronder een lijst publiceren van vrouwen die waarschijnlijk vreemd zijn gegaan. Of minnares waren bij een man die nog een relatie had met zijn vrouw. Als minnares ben je dan bijna net zo fout bezig als je loopt te stoken in een goed huwelijk. Hieronder een lijst van bekende vrouwen die waarschijnlijk ooit vreemd zijn geweest of minnares waren:

 • Barbara Sloesen
 • Bridget Maasland
 • Anouk Maas
 • Chantal Janzen
 • Lauren Verster (2 keer)
 • Georgina Verbaan
 • Tooske Ragas
 • Caroline de Bruijn
 • Kimberley Klaver
 • Dionne Stax
 • Sofie van den Enk
 • Linda de Mol

Zo zie je maar dat er wel 12 vrouwen zijn die er ook wat van kunnen. En er zullen er veel meer zijn. Deze lijst is niet gepubliceerd om die bekende vrouwen na zoveel jaar nog een hak te zetten. Nee, puur om Yvonne Coldeweijer en de andere media te laten zien dat vrouwen net zo goed vreemd kunnen gaan of minnares zijn en een relatie kapot maken van die man. Met deze lijst hoopt deze site te laten zien dat vrouwen net zo fout kunnen zijn als bekende mannen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.