Samsung Probeert Nieuwe Vouwtelefoon via BN’ers aan de Man te brengen

Via Instagram probeert het merk Samsung de vouwtelefoon (Fold en Flip 4) aan de man te brengen door reclame te maken via BN’ers. Sommige BN’ers, zoals Carolien Spoor, zitten reclame te maken voor de nieuwste vouwtelefoon die er is. Het is in 3 jaar tijd al de 4e generatie. Dit komt doordat de telefoon totaal niet wordt verkocht. Mensen vinden die telefoon blijkbaar te prijzig en die vouw in het midden is het probleem. Dan hebben de meeste mensen liever een normale smartphone. Samsung heeft al zovaak geprobeerd de telefoon aan de man te brengen. En nu, en ook bij de derde generatie, proberen ze het via de BN’ers via instagram aan de man te brengen. Het is jammer dat het hun niet lukt. Als mensen er geen behoefte aan hebben, dan zij dat zo. Dat heeft deze site ook zelf vaak genoeg meegemaakt. Quizzen zijn heel populair. Andere spelletjes op deze site totaal niet. Zo is de maatschappij nou eenmaal. Iets scoort een beetje, goed of helemaal niet.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.