Samsung Probeert Nieuwe Vouwtelefoon via BN’ers aan de Man te brengen

Via Instagram probeert het merk Samsung de vouwtelefoon (Fold en Flip 4) aan de man te brengen door reclame te maken via BN’ers. Sommige BN’ers, zoals Carolien Spoor, zitten reclame te maken voor de nieuwste vouwtelefoon die er is. Het is in 3 jaar tijd al de 4e generatie. Dit komt doordat de telefoon totaal niet wordt verkocht. Mensen vinden die telefoon blijkbaar te prijzig en die vouw in het midden is het probleem. Dan hebben de meeste mensen liever een normale smartphone. Samsung heeft al zovaak geprobeerd de telefoon aan de man te brengen. En nu, en ook bij de derde generatie, proberen ze het via de BN’ers via instagram aan de man te brengen. Het is jammer dat het hun niet lukt. Als mensen er geen behoefte aan hebben, dan zij dat zo. Dat heeft deze site ook zelf vaak genoeg meegemaakt. Quizzen zijn heel populair. Andere spelletjes op deze site totaal niet. Zo is de maatschappij nou eenmaal. Iets scoort een beetje, goed of helemaal niet.