Yvonne Coldeweijer is waarschijnlijk een Mannenhater

Dit is niet zeker. Maar deze site heeft een truc bij haar uitgehaald en is waarschijnlijk er achter gekomen, waarom bekende mannen als vreemdgangers neer worden gezet. Ze gaan ook wel vreemd. Maar er zit meer achter. Het maakt waarschijnlijk helemaal niet uit of je een bekende man of een man bent. Yvonne Coldeweijer ziet veel mannen waarschijnlijk als vreemdgangers en vrouwen zijn in haar ogen heilig. Ook al gaan ze vreemd. Dus waarschijnlijk mogen vrouwen vreemdgaan en mannen mogen dat niet. Deze site heeft haar namelijk via instagram een tipmail gestuurd, via de instagram pagina van deze site, dat deze site weet welke 2 bekende vrouwen bijna zeker weten vreemd zijn gegaan. En wat blijkt. Daar doet ze niks mee. Is er een vaag figuur die net doet alsof Waylon voor de 2e keer vreemdgaat en Jeroen Rietbergen vreemd zou gaan met Ilse de Lange. Dan wordt dat meteen door haar gepubliceerd. Dus dat geeft al aan dat vrouwen in haar ogen heilig zijn. Mannen zijn vreemdgangers in haar ogen. Daarom worden die bekende mannen ook keihard aangepakt, terwijl bekende vrouwen net zo goed vreemd kunnen gaan. Daarvan weet de site ook wel een stuk of 5 bekende vrouwen die vreemd zijn gegaan. Maar als deze 2 bekende vrouwen al niet worden gepubliceerd door haar. Laat staan bij de rest. Maar verzonnen verhalen van mannen wordt per direct door haar gepubliceerd. Tenminste verhalen zonder enig bewijs. En wat betekent dit. Heel veel. Aangezien ze vrij populair is en opkomt voor vrouwen, zullen die flink worden bespaard, terwijl zij net zoveel narigheid uithalen (andere verhalen) als bekende mannen. Dat is goed nieuws voor bekende vrouwen, dat zij veel bespaard blijven door Yvonne. Maar bekende mannen zullen met juice het haasje zijn. Als dat waar is, dan is ze gewoon een mannenhater. In dat geval kan ze kan beter een relatie aangaan met een vrouw en lekker lesbisch worden. Want mannen hebben natuurlijk net zoveel te zeggen als vrouwen. En als mannen te grazen worden genomen door haar, dan moet dat ook bij vrouwen gebeuren, zoals in de vreemdgaan praktijken met heel veel bewijs. Dat Yvonne Coldeweijer een keer door haar ex is bedrogen, wil niet zeggen dat alle mannen zo zijn. Maar haar trauma misbruikt ze waarschijnlijk om bekende mannen in een slecht daglicht te zetten. Als ze echt een juice kanaal wil zijn, dan moet je ook bekende vrouwen exposen dat ze vreemdgaan.