Oproep aan: Melissa Drost, Cecilia Adoree, Liza Sips, Abbey Hoes en Stijn Fransen

Een oproep aan deze bekende vrouwen. De site BN’ertjes kan ze ook wel mailen via Instagram, maar dan bestaat de kans dat iemand mij blokkeert. En wil ze ook niet per mail lastig vallen. Daarom dit algemeen bericht. Jullie weten dat deze site ooit een aantal maanden lang vorig jaar gestalkt is geweest door 1 bekende vrouw en een aantal onbekende vrouwen. Namen blijven anoniem. Wil geen herrie in de tent. En weet dat de site BN’ertjes niks heeft gedaan, waarom die vrouwen de site eigenaar lastig vielen. Zo had iemand een valse melding bij de politie gedaan, waardoor de echte politie mij 3 keer belde, of haar ik nooit meer lastig wil vallen, terwijl ik die persoon alleen ooit 3 jaar geleden 1 mailtje heb gestuurd. Meer niet. De ander deed zich voor als politie agent wegens zogenaamde stalking van weer een ander persoon, die ik nooit heb gemaild. Een bekende vrouw had mij een naar mailtje via deze site gemaild. En zij had haar management geraadpleegt om vervolgens hier 8 foto’s hier te laten verwijderen. Niet omdat het moest. Maar gewoon puur om terug te pakken. En waarom blijft een vraag. Allemaal laster praktijken. En dan zou je denken na 1 jaar, nu is het over. Heel misschien niet. Het kan zijn dat ze niks doen. Dan is er ook niks aan de hand en wil geen slapende honden wakker maken. Maar deze site had 2 jaar geleden goed contact met Cecilia Adoree. En opeens doet ze naar tegen mij door de hele tijd te blokkeren, nare opmerkingen te maken zonder enige reden. Blijkt volgens instagram dat zij 2 van die vrouwen kent die onbekend zijn en lasterpraktijken naar de site eigenaar deden. Of zij wat naars over mij hebben gezegd naar Cecilia Adoree is niet bekend. Als zij niks gedaan hebben, is er niks aan de hand. Maar je weet nooit in hoeverre je in een negatief daglicht wordt gezet. En het erge is dat 1 van die vrouwen en goede kennis van mijn zus was vroeger. Daardoor heeft die persoon mijn naam kunnen verraden aan de bekende vrouw en de rest, die vervolgens mij lastig vielen. Het is een ingewikkeld verhaal en waarom ze het allemaal deden volslagen onbekend. Maar deze site heeft er behoorlijk veel last van gehad. Niet wetende na 5 maanden wat er komen gaat. De site eigenaar heeft ook gewoon een prive leven. En wat die mensen deden is strafbaar (nep politieagent spelen, valse politiemelding en stalkingspraktijken). Maar dit bericht is bedoeld aan de vrouwen Melissa Drost, Cecilia Adoree, Liza Sips, Abbey Hoes en Stijn Fransen. Zij hebben allemaal 1 gezamelijke bekende vriendin die in het stalkingscomplot zat. En of zij nare dingen over mij hebben gezegd tegen Cecilia Adoree is niet bekend. Maar weet dat die bekende vrouw en vriendinnen daarvan mij deze dingen hebben geflikt. Het kan zijn dat zij ook nare dingen over mij en mijn site naar jullie wat hebben gezegd. Weet dat het allemaal NIET waar is. Ik kan me niet verdedigen en heb ook geen zin in gedonder. Daarom dit bericht om te zeggen wat al die vrouwen hebben gedaan. Gewoon pure strafbare feiten, zonder te weten waarom. Dus Melissa Drost, Cecilia Adoree, Liza Sips, Abbey Hoes en Stijn Fransen. Mochten jullie dit lezen. Deze site heeft niks verkeerds gedaan en is alleen maar het slachtoffer geweest. Dus luister niet naar die bekende vriendin van jullie. Een verhaal heeft altijd 2 kanten. En dit is de kant van deze site. Hoe zouden jullie het vinden als je tot 5 keer toe wordt gebeld door nep en echte politie, lastig wordt gevallen door een management van een BN’er en een goede oude kennis opeens een hekel aan je heeft. En dat om werkelijk niks. Hopelijk staan jullie achter deze site (los van bepaalde berichten misschien). Maar deze site heeft werkelijk niks gedaan en is alleen maar het slachtoffer geweest. En hoop dat Cecilia Adoree dit ook inziet. Alle namen van die vrouwen blijven geheim om geen imagoschade voor ze te veroorzaken. Dus die vrouwen kunnen nooit zeggen dat deze site wat heeft gedaan. Want ze blijven volkomen anoniem. Deze site mag ook zeggen hoe de vork aan de steel zit en wat mijn kant van het verhaal is. Deze site gaat ook verder met niks dreigen. Maar dit moet gewoon ophouden dat bepaalde BN’ers een hekel aan mij krijgen, voor iets waar deze site al het slachtoffer van is geweest.