Bekende Zangeres Probeerde de Site Eigenaar Zwart te maken op het Podium

In het vorig bericht ging het over een stalkingszaak van een jaar geleden wat 5 maanden duurde door verschillende personen. Dit gaat om 1 zangeres die de site ooit lastig zat te vallen met verschillende berichten en gebruik maakte van verschillende BN’er namen. Toen had de site gedreigd met politieaangifte. En al snel stopte zij. Maar ja, voor hoe lang. Deze site had haar alleen een maand geleden gemaild naar haar concert te gaan om te kijken wie die persoon was die deze site zat te stalken. En op het podium, in het bijzijn van mij, vertelde ze live aan een paar honderd man publiek dat er iemand is dat haar opzoekt, lastig valt en hindert. Terwijl zij juist MIJ zat te hinderen 3 weken lang begin januari. Dus ook een stalkingselement door live aan een paar honderd man mij zwart te maken, wetende dat ik in het publiek zat. Deze site heeft ook wel dingen over haar geschreven. Maar dat mag omdat ze nou eenmaal bekend is en dat gewoon nieuws is. Dat heeft niks met stalking te maken. Anders had deze site wel elke BN’er gestalkt. Maar los van dat is deze site er achter gekomen, via Youtube van een filmpje van Pinkpop 2022, dat zij dat daar niet zei in het publiek, terwijl de show precies hetzelfde was. Met andere woorden was het dus door haar doelbewust bedoelt om mij, in het bijzijn van mij, te zeggen dat ik zogenaamd haar stalk, terwijl het andersom is. Deze site heeft haar nooit lastig gevallen. Zij mij ongeveer 6 keer in totaal. Maar wat haar doel is om mij zwart te maken is niet duidelijk. Ga gewoon lekker zingen, geniet van nieuwe vriend en laat deze site lekker met rust.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.