Twitter van Jan Roos Verwijderd

Dit gaat nu misschien over een bekende man ipv een vrouw. Al heeft dit wel met Juice te maken. Want Jan Roos is onderdeel van Roddelpraat. Laatst werd Roddelpraat de mogelijkheid ontnomen om een week niet te kunnen uploaden. En nu is het Jan Roos zelf die te grazen wordt genomen. Door een uitspraak over homo’s is zijn accounte HELEMAAL VERWIJDERD. Dit zegt natuurlijk wat dat hun Juice kanaal daardoor wordt aangetast. Want hij maakt natuurlijk reclame via dat twitter account voor Roddelpraat. Wel moet de site erbij zeggen dat Roddelpraat de enige juice kanaal is wat wordt aangepakt. Andere kanalen zoals Reality FBI, Life of Yvonne, Juice Channel en Ster Allures zijn nog nooit aangepakt. Dus het ligt in dat opzicht wel een beetje aan Roddelpraat zelf door vaak grof te doen. Maar ja, ze kunnen Roddelpraat ook zelf hosten op hun eigen site. Dan zijn ze niet afhankelijk van Youtube en kunnen ze doen en laten wat ze willen.