Twitter van Jan Roos Verwijderd

Dit gaat nu misschien over een bekende man ipv een vrouw. Al heeft dit wel met Juice te maken. Want Jan Roos is onderdeel van Roddelpraat. Laatst werd Roddelpraat de mogelijkheid ontnomen om een week niet te kunnen uploaden. En nu is het Jan Roos zelf die te grazen wordt genomen. Door een uitspraak over homo’s is zijn accounte HELEMAAL VERWIJDERD. Dit zegt natuurlijk wat dat hun Juice kanaal daardoor wordt aangetast. Want hij maakt natuurlijk reclame via dat twitter account voor Roddelpraat. Wel moet de site erbij zeggen dat Roddelpraat de enige juice kanaal is wat wordt aangepakt. Andere kanalen zoals Reality FBI, Life of Yvonne, Juice Channel en Ster Allures zijn nog nooit aangepakt. Dus het ligt in dat opzicht wel een beetje aan Roddelpraat zelf door vaak grof te doen. Maar ja, ze kunnen Roddelpraat ook zelf hosten op hun eigen site. Dan zijn ze niet afhankelijk van Youtube en kunnen ze doen en laten wat ze willen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.