Homo’s waarschijnlijk Niet blij met BN’ers tijdens The Pride

Dat is niet helemaal duidelijk. Maar 1Vandaag heeft een poll gehouden waarin meer dan de helft van de homo’s en lesbiennes zeggen dat ze The Pride/Canal Parade met die bootjes over de grachten van Amsterdam te overdreven vinden. Ze kunnen alsnog door het overdreven gedoe, hun eigen identiteit er niet in kwijt. En met name door bedrijven en BN’ers die zich ook op de bootjes begeven. Want het is wel zo, als je kijkt naar de afgelopen jaren, dat BN’ers zich volop begeven op die boten, terwijl die bekende vrouwen gewoon hartstikke hetero zijn. En dat is natuurlijk bepaalde commercie. Die bekende vrouwen staan er om zo meer media aandacht te krijgen, terwijl het bedoeld is voor de homo gemeenschap voor meer acceptatie. Dus of de homo’s en lesbiennes wel blij zijn met die BN’ers op een boot, is maar de vraag. Aangezien de media ook veel BN’ers altijd filmt voor op tv als de Canal Parade is geweest. Homo’s komen altijd nauwelijks aan het woord. Het liefst zien ze misschien de BN’ers liever thuis blijven. En mogen alleen de homo en lesbienne BN’ers komen. Homo’s en Lesbiennes zijn waarschijnlijk dus niet blij dat BN’ers de aandacht wegpikken, wat op tv wordt uitgezonden.