Homo’s waarschijnlijk Niet blij met BN’ers tijdens The Pride

Dat is niet helemaal duidelijk. Maar 1Vandaag heeft een poll gehouden waarin meer dan de helft van de homo’s en lesbiennes zeggen dat ze The Pride/Canal Parade met die bootjes over de grachten van Amsterdam te overdreven vinden. Ze kunnen alsnog door het overdreven gedoe, hun eigen identiteit er niet in kwijt. En met name door bedrijven en BN’ers die zich ook op de bootjes begeven. Want het is wel zo, als je kijkt naar de afgelopen jaren, dat BN’ers zich volop begeven op die boten, terwijl die bekende vrouwen gewoon hartstikke hetero zijn. En dat is natuurlijk bepaalde commercie. Die bekende vrouwen staan er om zo meer media aandacht te krijgen, terwijl het bedoeld is voor de homo gemeenschap voor meer acceptatie. Dus of de homo’s en lesbiennes wel blij zijn met die BN’ers op een boot, is maar de vraag. Aangezien de media ook veel BN’ers altijd filmt voor op tv als de Canal Parade is geweest. Homo’s komen altijd nauwelijks aan het woord. Het liefst zien ze misschien de BN’ers liever thuis blijven. En mogen alleen de homo en lesbienne BN’ers komen. Homo’s en Lesbiennes zijn waarschijnlijk dus niet blij dat BN’ers de aandacht wegpikken, wat op tv wordt uitgezonden.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=