Extra info of Poesfoto’s doorgaan of niet

Nieuw op de site zijn poesfoto’s. Dat zijn sexy foto’s van BN’ers, waarbij de nadruk wordt gelegd op de poes. Aangezien alles borsten en billen zijn op de foto’s, worden foto’s met nadruk op de poes daardoor extra gewaardeerd en geselecteerd als poesfoto, dat een BN’er verder is gegaan dan normaal. Maar de site zit te twijfelen of het wel of niet kan. Daarom laat de site het aan de BN’ers over. Als over 1 week blijkt dat een BN’er nog geen foto heeft gemaakt, dan zal dat verwijderen. Voorbeelden van Poesfoto’s zijn benen wijd met een slip/bikinislip/broek aan, alleen slip fotograferen, geen broek aan hebben, cameltoe, yoga houding met de benen enz. Dat zijn voorbeelden van Poesfoto’s, waarbij de nadruk wordt gelegd op de poes. Dus geen ordinaire playboyfoto’s. Dus of Poesfoto’s blijven bestaan, is afhankelijk van de BN’ers. Als zij na een weke nog geen foto’s hebben gemaakt, dan zal dat onderdeel anders verdwijnen. Het gaat dan blijkbaar net iets te ver. Maar als je een BN’er bent en je vindt het leuk, maak ze dan gerust. Dan blijft dat onderdeel gewoon bestaan en wordt het geaccepteerd.