Welke BN’er maakt een Poesfoto

Dit bericht is om reclame te maken voor het nieuwe onderdeel De Poesfoto. Poesfoto’s zijn sexy foto’s van BN’ers, waarin de nadruk gelegd wordt op de poes. Dit kan gewoon met kleding aan of minder kleding. Zolang de nadruk maar gelegd wordt bij de poes. De reden dat dit onderdeel bestaat, is om het feit dat het alleen maar borsten en billen zijn wat in beeld wordt gebracht. Dus mocht een BN’er zo’n maken, dan wordt het ook extra gewaardeerd als Poesfoto. Poesfoto’s kan je bekijken bij Exclusief in het menu. Dus als je een BN’er en vind je het leuk om een Poesfoto te maken, doe je best :>

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=