Gaat Yvonne Coldeweijer Tim Hofman in een MeToo schandaal zetten?

In het nieuws kwam al naar voren dat Yvonne Coldeweijer bewijs heeft dat een presentator van de publieke omroep, stagiares seksueel intimideert. Alleen wil Yvonne er verder niks over zeggen om eerst meer bewijs te hebben. Een stagiare (vrouw) heeft bij de NPO een klacht ingediend tegen een presentator die zijn macht misbruikt en vrouwen op de werkvloer seksueel intimideert. Maar er wordt door Yvonne totaal niet gezegd wie het is. Gisteren kwam ze ook opeens met het nieuws dat Tim Hofman (die de MeToo schandalen van The Voice) aan het ligt bracht, wordt verdacht door Yvonne van nare dingen in zijn vorige relatie. Die vriendin heette Kim en was een goede vriendin van Geraldine Kemper. Maar het is wel heel toevallig dat Yvonne eerst met het nieuws komt dat een presentator, vrouwen seksueel intimideert op de werkvloer. En vervolgens komt de naam van Tim Hofman naar boven. Als hij het blijkt te zijn, dan is het natuurlijk het hek van de dam. Zeggen dat bekende mannen grensoverschrijdend gedrag vertonen, om het vervolgens zelf te doen. Of Yvonne hem in het vizier heeft, is niet bekend. Maar het wel toevallig dat zijn naam door haar wordt genoemd. Wel weet deze site uit eigen ervaring dat hij hetero is (geen homo man, omdat hij geen mannen lastig valt). En dat bij BNNVara heel veel stagiares werken. Met name jonge vrouwen. Andere omroepen hebben veel minder jonge vrouwen als stagiare dan andere omroepen. Tenminste dat was in de tijd dat het BNN heette en geen BNNVara. Het is een kwestie van afwachten wie vrouwen op de werkvloer lastig valt. Maar als het Tim Hofman zelf is, dan hangt ie wel natuurlijk. Het voordeel is dan wel dat het hele MeToo schandaal dan voorbij is en wij gewoon normaal kunnen leven ipv dat toneelproductiebedrijven en filmproducenten moeten opletten wat ze doen als ze iemand uit de kleren willen voor in de film of op toneel. En dat mannen ook niet meer als viespeuk worden gezien door vrouwen. Al is die metoo trend nu ook wel een beetje voorbij.