Is Michelle Willemsen terug bij de Telegraaf?

Michelle Willemsen vertrok vorig jaar bij de Telegraaf. Ze is of was te zien bij Hart van Nederland. Maar nu schijnt ze weer terug te zijn bij de Telegraaf om reportages te maken. Tenminste, ze heeft vandaag voor de Telegraaf een video gemaakt over het warme weer en mensen die dan gaan zwemmen, die ze interviewt (zie video onderin). Maar de vraag is of ze wel echt terug is. Want die video kan misschien ook 1 of 2 jaar oud zijn. Dan doet de Telegraaf net alsof het pas gemaakt is en lijkt het net alsof zij terug is bij de Telegraaf, terwijl het misschien gewoon een herhaling is. Als je de Instagram pagina van haar bekijkt, heeft ze het totaal niet over dat ze zo’n item heeft gemaakt. Dus de kans bestaat dat die video al een jaar oud is en zij niet terug is bij de Telegraaf.