Is Michelle Willemsen terug bij de Telegraaf?

Michelle Willemsen vertrok vorig jaar bij de Telegraaf. Ze is of was te zien bij Hart van Nederland. Maar nu schijnt ze weer terug te zijn bij de Telegraaf om reportages te maken. Tenminste, ze heeft vandaag voor de Telegraaf een video gemaakt over het warme weer en mensen die dan gaan zwemmen, die ze interviewt (zie video onderin). Maar de vraag is of ze wel echt terug is. Want die video kan misschien ook 1 of 2 jaar oud zijn. Dan doet de Telegraaf net alsof het pas gemaakt is en lijkt het net alsof zij terug is bij de Telegraaf, terwijl het misschien gewoon een herhaling is. Als je de Instagram pagina van haar bekijkt, heeft ze het totaal niet over dat ze zo’n item heeft gemaakt. Dus de kans bestaat dat die video al een jaar oud is en zij niet terug is bij de Telegraaf.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.