Roddelpraat mag een Week niet Uitzenden

Er zijn zoveel meldingen binnen gekomen bij Youtube door rapportages door cyberpesten bij Roddelpraat, dat Youtube heeft besloten dat ze een week niet uit mogen zenden. Bij een 2e waarschuwing, mogen ze 2 weken niet uitzenden. En bij een derde waarschuwing wordt het kanaal definitief verwijderd. Ze zouden dan op een andere site uit moeten zenden. Maar dit geldt niet alleen voor Roddelpraat. Ook geldt voor Reality FBI op Instagram. Die is ook een keer verwijderd door rapportages. Al gaat Reality FBI totaal niet ver. Deze site die 3 keer gestalkt is geweest door 3 verschillende BN’ers. Life of Yvonne die door Samantha Steenwijk onterecht gedagvaard is geweest. En Roddelpraat die al veel dreigingen hebben gehad. En grote media komen overal mee weg. Of zij er achter zitten met die rapportages om de concurrenten uit te schakelen om zo zelf meer kijkers te krijgen voor Shownieuws en RTL Boulevard is niet bekend. Maar het is wel heel opvallend. Juice media is ook gewoon shownieuws media. Soms wel iets heftiger. Maar om ze nou zo aan te pakken, is wel heel vreemd. Youtube en Instagram kunnen er niks aan doen. Zij doen gewoon wat bezoekers willen. Als er veel medingen komen van rapportages, dan willen zij hun site ook netjes houden. Maar er is zeker is oplossing. Ten eerste kunnen ze gewoon een eigen site beginnen, net zoals deze site. En ze kunnen op hun eigen ook een programma uitzenden. Of Roddelpraat kan voortaan gewoon grappig doen ipv mensen continue vernederen. Dan worden ze ook niet van Youtube gedonderd.