Extra Informatie waarom Youtube en Instagram content mogen Verwijderen

Je vraagt je misschien hoe het mogelijk is dat Youtube en Instagram zomaar content mogen verwijderen, blokkeren of wat dan ook. Dat zit zo. Niet Roddelpraat of Reality FBI mag belissen wat wel en niet gepubliceerd wordt. Youtube en Instagram mogen dat bepalen. Tenminste als zij vinden dat iets te ver gaat, dan mogen ze zonder opgaaf van reden iets verwijderen. Daar zijn de kanalen mee akkoord gegaan bij het aanmaken van het account, dat als ze te ver gaan, maatregelen getroffen kunnen worden. Als ze dan vervolgens te ver gaan, kunnen ze het zomaar verwijderen bij teveel rapportages. In dat opzicht is Roddelpraat niet de baas over hun eigen content. Daarom kunnen ze beter via hun eigen site op hun eigen server de uizendingen publiceren. Dan kan niemand wat doen. Dan mogen zij en andere juice kanalen zelf bepalen wat wel en niet uitgezonden mag worden. Ze zijn dan eigen baas over hun eigen content.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.