Extra Informatie waarom Youtube en Instagram content mogen Verwijderen

Je vraagt je misschien hoe het mogelijk is dat Youtube en Instagram zomaar content mogen verwijderen, blokkeren of wat dan ook. Dat zit zo. Niet Roddelpraat of Reality FBI mag belissen wat wel en niet gepubliceerd wordt. Youtube en Instagram mogen dat bepalen. Tenminste als zij vinden dat iets te ver gaat, dan mogen ze zonder opgaaf van reden iets verwijderen. Daar zijn de kanalen mee akkoord gegaan bij het aanmaken van het account, dat als ze te ver gaan, maatregelen getroffen kunnen worden. Als ze dan vervolgens te ver gaan, kunnen ze het zomaar verwijderen bij teveel rapportages. In dat opzicht is Roddelpraat niet de baas over hun eigen content. Daarom kunnen ze beter via hun eigen site op hun eigen server de uizendingen publiceren. Dan kan niemand wat doen. Dan mogen zij en andere juice kanalen zelf bepalen wat wel en niet uitgezonden mag worden. Ze zijn dan eigen baas over hun eigen content.