Juice pagina Reality FBI verwijderd door Instagram

Dit is vrij tragisch. Een persoon vond het net als deze site leuk om een juice pagina te hebben op Instagram. Maar een tijdje terug is zijn kanaal op Instagram door Instagram verwijderd. En waarom? Om niks. Die persoon heeft nooit iets bloots laten zien. Maar waarschijnlijk kwam dat door rapportages van bezoekers. Of het normale bezoekers zijn. Of de grote media om juice kanalen uit te schakelen wegens te grote concurrentie, is niet bekend. Wel is een juice pagina helemaal kapot gemaakt. Reality FBI is toch weer verder gegaan onder een ander account. Maar hoe lang dat zal blijven bestaan, is afwachten. Wel is zeker dat die persoon niks fouts deed. Het zal deze site niks verbazen als een grote media dit heeft gedaan. En weet dat Roddelpraat en Life of Yvonne ook onder hoge druk staan met dreigingen van rechtszaken, terwijl showbizzprogramma’s/sites niet worden aangepakt. Dat maakt het wel verdacht. Als dit waar is, dan zien de showbizzprogramma’s het kijkers vertrekken naar die juice kanalen. Maar dat is maar gissen. Maar hopelijk willen de grote media juice kanalen/sites/pagina’s met rust laten. Deze site en de andere juice hebben ook het recht om een bestaan te hebben in de showbizzwereld. Concurrentie is gewoon toegestaan. Als jullie minder kijkers hebben, dan komt dat gewoon omdat juice kanelen nou eenmaal beter nieuws hebben en toegankelijker zijn naar bezoekers.