Juice pagina Reality FBI verwijderd door Instagram

Dit is vrij tragisch. Een persoon vond het net als deze site leuk om een juice pagina te hebben op Instagram. Maar een tijdje terug is zijn kanaal op Instagram door Instagram verwijderd. En waarom? Om niks. Die persoon heeft nooit iets bloots laten zien. Maar waarschijnlijk kwam dat door rapportages van bezoekers. Of het normale bezoekers zijn. Of de grote media om juice kanalen uit te schakelen wegens te grote concurrentie, is niet bekend. Wel is een juice pagina helemaal kapot gemaakt. Reality FBI is toch weer verder gegaan onder een ander account. Maar hoe lang dat zal blijven bestaan, is afwachten. Wel is zeker dat die persoon niks fouts deed. Het zal deze site niks verbazen als een grote media dit heeft gedaan. En weet dat Roddelpraat en Life of Yvonne ook onder hoge druk staan met dreigingen van rechtszaken, terwijl showbizzprogramma’s/sites niet worden aangepakt. Dat maakt het wel verdacht. Als dit waar is, dan zien de showbizzprogramma’s het kijkers vertrekken naar die juice kanalen. Maar dat is maar gissen. Maar hopelijk willen de grote media juice kanalen/sites/pagina’s met rust laten. Deze site en de andere juice hebben ook het recht om een bestaan te hebben in de showbizzwereld. Concurrentie is gewoon toegestaan. Als jullie minder kijkers hebben, dan komt dat gewoon omdat juice kanelen nou eenmaal beter nieuws hebben en toegankelijker zijn naar bezoekers.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=