Geraldine Kemper wordt waarschijnlijk door het Overheid in de Gaten gehouden

Geraldine Kemper heeft meer 500.000 volgers en dat betekent dat je bij advertenties voortaan moet zeggen dat iets een advertentie is. Ondanks de vele waarschuwingen op de site, doet een kwart het maar af en toe door #ad erbij te zetten. Maar de BN’er is uiteindelijk de dupe en die worden aangepakt. En zo is dat misschien ook bij Geraldine Kemper het geval. Ze geeft aan op haar instagram dat ze in de gaten wordt gehouden door de Commissariaat voor de Media. Waarschijnlijk om te kijken of ze wel zegt dat iets een advertentie is. Adverteerders willen dat graag niet. Maar ja, de boete gaat wel naar de BN’er toe. En dat is dan wel duizenden euro’s wat een BN’er moet betalen. Met de overheid moet je geen ruzie maken. Kijk maar naar de toeslagenaffaire en het stikstofbeleid bij de boeren. Of de overheid Geraldine Kemper in de gaten houdt is niet zeker. Wel geeft ze aan het plaatje hieronder dat de Commissariaat voor de Media haar in de gaten houdt. Dus als je een BN’er. Zet altijd erbij als iets een advertentie is. Anders krijg je zomaar een keer een brief op de deurmat dat je een paar duizend euro moet betalen. BN’ers doen er nu lacherig over dat het hun toch niet gebeurd. Maar dat is sinds 1 juli verleden tijd. Dus zet altijd #ad erbij als je een BN’er bent. Anders ben je de klos.