Oproep aan Bekende Vrouwen of ze willen Vertellen hoe het is om als BN’er te leven

Overal wordt geschreven over BN’ers. Daardoor letten mensen op ze. Zelf heeft de site vaak gezien dat niemand naar ze omkijkt. Maar ja, dat doet 99 procent van de mensen. Toch zullen hier en daar mensen zijn die ze soms aanspreken of gek gaan doen. En door die ene procent gaan BN’ers zich dan anders gedragen, omdat ze denken dat ze in de gaten worden gehouden. Maar ja, door die ene procent van de nederlanders. De site weet dat ze heel argwanend zijn, fake namen gebruiken enz. Maar daarom deze oproep. De meningen komen vaak van de site eigenaar zelf. Nu zou de site de mening van de bekende vrouwen zelf willen weten. Puur om hier een artikel over te schrijven. Je blijft gewoon anoniem. Je hoeft je naam als bekende vrouw niet te vertellen. Ook al zou je het wel doen, dan nog zou de site je anoniem maken bij publicatie van het artikel. Je moet kunnen zeggen wat je wilt zeggen. Maar daarom zou BN’ertjes graag het volgende willen weten:

  1. Ben je argwanend als je de straat oploopt? Vind je dat je door je bekendheid straatvrees hebt? Leg uit waarom?
  2. Hoe bestel je een pakketje? Doe je dat onder je eigen naam of gebruik je een fakenaam?
  3. Hoe ga je klantenservices bellen/naar bedrijven? Gebruik je je eigen naam of doe je je voor als iemand anders? Leg uit hoe je dat aanpakt?
  4. Kleine media zoals deze hebben niet zoveel effect voor de BN’er als wat gepubliceerd wordt. Maar hoe zit dat als op dat moment iets over jou is gepubliceerd in de grote media en jij boodschappen wilt doen, winkelen of wat dan ook. Leg uitgebreid uit.

Hoop dat bekende vrouwen hierop willen reageren. Je mag gewoon anoniem blijven. Vertel wel even of je een zangeres, actrice of presentatrice bent en hoe oud je ongeveer bent. Dan weten de mensen van het artikel wel persoon er ongeveer zit te praten. Beantwoord de vragen door het sturen via het Contactformulier bij de knop Contact in het menu.