Maan Haat deze Site, maar is toch een Zeer Grote Liefhebber

Hieronder kan je lezen dat Yvonne Coldeweijer denkt dat Maan een relatie heeft met iemand. Al is dat totaal niet zeker met grote vragen. Maar daarom is dit een leuk bericht om te melden. Namelijk wat de site BN’ertjes wel weet is dat ze deze site onzettend veel haat. Niet een beetje, heel erg zelfs. Erger dan erg. Nog erger dan erg. Dus dat zegt al genoeg. Wel kan je dan raden dat Maan als laatste een relatie zou willen hebben de site eigenaar van BN’ertjes :>. Daar heeft ze een ontiegelijke hekel aan. Al gaat ze wel met 2 mensen om die de site eigenaar heel goed kent. Dus via via is het wel een kennis. Maar wat deze site ook weet is dat ze wel 2 tot soms wel 4 keer op een dag deze site bezoekt om de laatste foto’s en nieuws te lezen. Dus voor 2 foto’s bezoekt ze soms 2 tot 4 keer deze site per dag ipv een paar keer per week. Dan zou je moeten denken dat ze een grote liefhebber is van deze site. Al heeft ze deze site zeeeeeeeeeer duidelijk heeft laten weten dat site eigenaar helemaal niks vindt. Hoe weet de site dit. Dat ze een hekel heeft aan de site blijft liever geheim. Anders loopt zij gevaar als dat openbaar komt. Dat ze deze site 2 tot 4 keer per dag bezoekt, weet de site aan de hand van haar ip adres. Via een tooltje op de site kan de site eigenaar zien dat ze met haar Iphone via de Safari browser of via een Samsung toestel via de Samsung browser, deze site zo vaak bezoekt. Dus ze blijkt naast een iphone nog een Android toestel van Samsung te hebben. Een tablet waarschijnlijk. Allemaal gekoppeld aan het ip adres van haar met als provider Xs4all. Maar omdat Xs4all over is gegaan naar KPN, heeft ze een ander ip adres gekregen. Daardoor kan de site haar niet meer volgen. Ze bezoekt de site meestal op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Niet op maandag, woensdag en donderdag :>. Maar als ze op die dagen bezoekt, is het wel een paar keer per dag. Dit zijn nou details wat mensen niet van BN’ers weten :>. Deze site kan het melden, omdat het toch nergens over gaat. Zolang het adres en telefoonnummer van een BN’er maar niet online zet. Dit is gewoon lollig en grappig naar iemands internet gedrag van een BN’er. Maar Maan is dus een liefhebber van de site. Maar de site eigenaar vindt ze letterlijk een klootzak.