Maan zou een Relatie hebben, maar toch met Grote Vragen

Maan zou volgens Yvonne Coldeweijer een relatie hebben met ene Karel van de band Goldband. Maar de vraag is of dat wel waar is. Er wordt zoveel over haar beweerd. Maar er wordt wel iets beweert, wat totaal niet mogelijk is. Ze zijn samen gesignaleerd tijdens een dagje uit in de Parade in Den Haag. De Parade is een theatergezelschap, waar mensen uit de toneelwereld gaan optreden. Het heeft niks met muziek en concerten te maken. Wat moet Maan daar? Mensen die daar naartoe gaan, zijn mensen die vaak naar het theater gaan. Dat doet Maan juist nooit. Die zie je altijd naar grote concerten gaan op haar Instagram. Niet naar een musical of dansvoorstelling. Dus hoe mensen erbij komen dat ze gezien is bij de Parade waar alleen maar voorstellingen worden gegeven en geen concerten, is de vraag. Mensen vinden het vaak ook interessant om net te doen alsof ze vaak een BN’er hebben gezien. Heeft deze site ook al te vaak gezien. Krijg je en tip, vraag je om bewijs. En dan krijg je vervolgens geen mail meer terug. Maw, ze liegen dat ze barsten. Maar dat is het nare van die juice kanalen. Die checken niet. Iemand wil stoer doen, verzint een verhaal. En hup, het wordt zonder bewijs gepubliceerd op hun kanaal. Er is ook een foto te zien van de achterkant. Maar die vrouw heeft wel 10 cm langer haar in de kleur blond en rossiger, dan wat Maan heeft. Tevens zie je ook niet het gezicht van die Karel van die band er in voorkomen. En nog iets onlogisch. Waarom ga je zo innig met elkaar om, als je het geheim wilt houden. Dan ga je toch als laatste elkaar innig omhelzen tijdens een concert. Het is allemaal schijnt schijnt. Maar echt bewijs dat zij elkaar zoenen met gezicht in beeld, onbreekt aan alle kanten. Eerder zou ze ook in Curacao zogenaamd met iemand het bed hebben gedeeld tijdens een vakantie. En ook van dat ontbrak alle bewijs.