BN’ers blijken meer te Verdienen dan wat ze mogen Verdienen

Het verhaal is niet helemaal duidelijk hoe het precies zit. Maar het is zo dat een klokkenluider melding heeft gemaakt bij de Commissariaat voor de Media, waarin ze zeggen dat er bepaalde constructies zijn bij de NPO en de omroepen, waardoor presentatoren en presenatrices meer verdienen dan eigenlijk mag. En dat komt doordat bepaalde bazen van de NPO goed bevriend zijn met het Ministerie voor Cultuur… . Hoe het allemaal precies zit is niet duidelijk. En het is maar gissen, want dit nieuws staat ook gewoon op andere sites. Maar het komt er dus op neer dat door vriendjespolitiek van de overheid, npo en de omroepen, presentatoren en dus ook presentatrices meer verdienen dat eigenlijk zou moeten door bepaalde constructies. We hebben het dan niet over normale presentatrices. Die verdienen gewoon modaal. Ze zeggen van niet, maar ze rijden allemaal in een tweedehands auto ipv een dikke nieuwe Mercedes. Maar het gaat om de hele bekende presentatoren en presentatrices. Die schijnen door die vriendjespolitiek meer te verdienen dan eigenlijk mag. Dus ook onder de Balkenendenorm van 181.000 euro. Maar dat houd je altijd, vriendjespolitiek. Dat heeft deze site al vaak gemerkt bij BN’ers en managementbureau’s.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.