Linda Hakeboom gaat een Boek Schrijven

Nav haar borstkanker gaat Linda Hakeboom een boek schrijven. Een uitgever heeft haar benaderd om dit te doen om te schrijven over haar ziekte die ze heeft gehad. Het kan nog even duren voordat het uitkomt. Ze moet nog eerst beginnen met schrijven. Daarna wordt het pas een keer uitgegeven.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=