Nieuw: Grappies

Deze site introceerde het een week geleden al, maar had het per ongeluk verwijderd, omdat het menu aangepast moest worden. Maar nieuw op deze site zijn Grappies. Dat zijn sexy foto’s van BN’ers die grappig/bizar/vreemd moeten zijn. De foto moet verplicht sexy zijn en er moet iets grappigs/bizars/vreemds op te zien zijn. Als een foto grappig genoeg is, wordt hij ook geselecteerd als Grappie foto, net als bij Leffoto’s. Grappies kunnen ook geselecteerd worden, naast dat ie ook als Leffoto is geselecteerd. Mocht je Grappie foto’s willen bekijken, dan kan dat bij Exclusief => Grappies. Daar staan alle Grappie foto’s. Met zo’n foto krijg je extra publiciteit. Ten eerste omdat het sexy is, en ten tweede omdat het grappig of bizar is. Twee factoren wat goed scoort in de media en waardoor de BN’er extra media aandacht krijgt en dus meer aanbiedingen. Dus ben je een BN’er, maak af en toe een Grappie foto.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=