Nieuw: Grappies

Deze site introceerde het een week geleden al, maar had het per ongeluk verwijderd, omdat het menu aangepast moest worden. Maar nieuw op deze site zijn Grappies. Dat zijn sexy foto’s van BN’ers die grappig/bizar/vreemd moeten zijn. De foto moet verplicht sexy zijn en er moet iets grappigs/bizars/vreemds op te zien zijn. Als een foto grappig genoeg is, wordt hij ook geselecteerd als Grappie foto, net als bij Leffoto’s. Grappies kunnen ook geselecteerd worden, naast dat ie ook als Leffoto is geselecteerd. Mocht je Grappie foto’s willen bekijken, dan kan dat bij Exclusief => Grappies. Daar staan alle Grappie foto’s. Met zo’n foto krijg je extra publiciteit. Ten eerste omdat het sexy is, en ten tweede omdat het grappig of bizar is. Twee factoren wat goed scoort in de media en waardoor de BN’er extra media aandacht krijgt en dus meer aanbiedingen. Dus ben je een BN’er, maak af en toe een Grappie foto.