Einde aan Conflict tussen Toneelgroep Amsterdam en Toneelgroep Amsterdam

Toneelgroep De Warme Winkel was een tijdje terug van naam veranderd in Toneelgroep Amsterdam. Al bleek dat er al een Toneelgroep Amsterdam bestond, wat nu ITA heet. ITA pikte dit niet en sommeerde ze om van naam te veranderen, omdat ze anders naar de rechter zouden stappen. De Warme Winkel had nog een petitie laten tekenen door een paar duidend mensen. Maar dat bleek niet te helpen en gaan hun naam toch wijzigen. Weer in de oude naam waar ze al 10 jaar mee bekend staan. De nieuwe naam die ze hebben bedacht is dus De Warme Winkel, waar ze altijd al mee bekend stonden.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.