Test aan de BN’ers: Wie wil met de Site Eigenaar op Date?

Dit willen BN’ers toch niet. Maar dit is een test om te kijken of BN’ers ingaan op reacties van DM’s van mannen. Vaak krijgen bekende vrouwen voorstellen of ze op date met hun mogen. Of erger zelfs, dat ze vragen of ze met haar naar bed mogen. Ze sturen dan nog zelfs een dickpic mee in de hoop dat je daar op ingaat. Als je zo iets doet, dan zit er een steekje los bij die persoon, als die persoon echt denkt dat een bekende vrouw daar op ingaat. Dat laatste is niet wat deze site gaat testen. Dat gaat veel te ver. Maar deze site wil wel eens weten of BN’ers op oproepen van DM’s ingaan, als ze mee worden gevraagd om uit te gaan met die persoon. En dat gaat deze site ook eens testen. Al weet de site eigenaar dat BN’ers hier toch niet op ingaan. Maar een leuke test om te kijken of BN’ers op DM’s ingaan. Deze site heeft totaal geen DM’s gestuurd naar BN’ers. Maar zet de DM hier openbaar op de site.

DM: Dus ben jij een bekende vrouw en heb je zin om uit te gaan, mail dan even via de Contact pagina. Ik betaal voor jou de kosten voor die avond. Heb je zin, lieverd. Reageer maar! Ik hoor graag van je. Kus!

Dit is een hele normale oproep en niet ordinair. Nu testen of blijkt of BN’ers hier echt op ingaan. De site eigenaar is vrijgezel en is wel benieuwd of BN’ers hier gebruik van maken. Een leuke test om te kijken of BN’ers dan ook op andere DM’s ingaat van personen. De site eigenaar weet toch natuurlijk dat bekende vrouwen hier niet op reageren. Maar je weet nooit en dan is het testen waard of een bekende vrouw met mij wilt afspreken. Zo ja, dan zal de site hier over schrijven, zonder de naam van de BN’er te noemen. Maar ja als dit gaat gebeuren, dan moet dat wel heel toeval zijn. BN’ers zijn immers via Instagram ooit een paar jaar geleden op de hoogte gebracht van deze site en bezoeken het ook. Ook weten velen hoe de site eigenaar eruit ziet door ooit een foto te hebben gestuurd. Dus ze weten wie deze openbare DM plaatst. Kijken of een BN’er via de Contact pagina in het menu hier op reageert. De kans is groot van niet. Als dit wel zo is, dan zal de site hier over schrijven dat uit de test blijkt dat BN’ers soms op DM uitnodigingen ingaan. Zo niet, dan zal er hierna niks meer over gepubliceerd worden. Dus als je niks hoort, dan heeft geen enkele BN’er gereageerd. En dat laatste zal ook wel het geval zijn. Maar ja het is het testen waard. Mocht een BN’er toch reageren, dan zal er ook daadwerkelijk een date komen op mijn kosten. Maar ook een artikel, waarbij de BN’er anoniem blijft, dat een BN’er gereageerd heeft op een DM uitnodiging en waarschijnlijk dan ook vaker doet. Maar kijken of BN’ers op dates gaan met hun fans. Dus mocht je mij een lekker ding vinden, reageer dan maar! Leuk om te testen. Je mag ook reageren als je een relatie hebt (is tenslotte alleen een date). En ook als je minder bekend bent.