Waar had Maan last van?

Hieronder zie je een foto van Maan die tijdens het optreden bij Pinkpop opeens emotioneel werd toen ze haar familie zag, waarvan ze wist dat die aanwezig waren. Zij wist dat zij daar stonden. Maar tijdens het zingen werd ze opeens emotioneel. Waarom als je vaak je ouders ziet? Wat is niet bekend. Maar er is waarschijnlijk meer aan de hand, wat haar raakte. Iets in het heden of uit het verleden. Maar feit blijft wel dat je niet zomaar emotioneel wordt. Daar moet een reden voor zijn. Op een andere video is immers ook te zien dat haar ouders een beetje emotioneel werden.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.