Oproep aan BN’ers of ze wat willen Vertellen over hoe ze daten en aan hun trekken komen

Dit bericht is bedoeld voor de bekende vrouwen en dus niet voor de bezoekers (onbekend). Als je een bekende vrouw bent, dan ben je misschien vrijgezel of ooit een tijdje vrijgezel geweest. Alleen kunnen onbekende nederlanders makkelijk daten via een datingsite of tinder. Maar als je bekend bent, word je vaak eraf gegooid, omdat ze denken dat je fake bent en iemand zich voordoet als die BN’er, ondanks dat het de BN’er zelf is. Wel weet deze site dat in het verleden (2012 en 2013) Sanne Langelaar en Nienke de la Rive Box ooit een keer hebben gespeeddate. Dat heeft de site als tip gekregen met overtuigend bewijs wat niet gepubliceerd kan worden. Dus sommige bekende vrouwen gaan speeddaten. Maar dat zullen maar enkele vrouwen zijn geweest. Daarom is de vraag hoe BN’ers gaan daten? Wachten ze totdat iemand naar ze toe komt? Gaan ze toch speeddaten? Doen ze zich voor als iemand anders? Hoop dat bekende vrouwen dit willen vertellen. Zowel vrijgezelle bekende vrouwen als vrouwen die een relatie hebben, aangezien zij ook ooit vrijgezel waren geweest. Hoe doen jullie dat? Hoop dat bekende vrouwen willen reageren via het Contactformulier door rechtsonder op het envelopje te klikken.

Verder een vraag aan bekende vrouwen hoe ze aan hun trekken komen. Als een man vrijgezel is, kunnen ze met iemand daten of natuurlijk naar een prostituee. Maar hoe doen vrouwen dat? Die kunnen altijd daten. Maar ja, als je een bekende vrouw bent, dan word je afgegooid op een datingsite/app. Of je wordt herkend en hoe pak je dat dan aan. Een vrouw kan misschien wel 2 jaar vrijgezel zijn of zijn geweest. Toch hebben sommige vrouwen toch aan hun trekken moeten komen. Pikken ze iemand op uit de kroeg. Al zitten ze zo niet echt in elkaar. Of doen ze het op een andere manier? Deze vraag gaat wel wat verder, maar is wel nodig om te weten. Dus ben jij een bekende vrouw, hoop dat je hier meer over wilt vertellen door rechtsonder op het envelopje te klikken en via het Contactformulier te vertellen.

De reden dat de site dit wil weten, is om er een artikel over te schrijven hier op deze site. Mensen willen ook wel weten hoe bekende vrouwen dat doen met daten. En hoe ze aan hun trekken komen als iedereen ze herkent of van een datingsite af worden gegooid. Hoe pakken ze dit aan. Daarom wilt deze site daar een artikel over schrijven. Natuurlijk moet je als bekende vrouw lekker anoniem blijven. Vertel misschien (hoeft niet per se), toch iets over jezelf zonder iets te vertellen, zodat de site toch ongeveer weet wie het ongeveer is. Die informatie wordt totaal niet gepubliceerd wie je bent. En beter is nog als je zegt wie je bent. Dat wordt ook totaal NIET gepubliceerd. Dit is nodig om de bezoekers en heel Nederland op de hoogte te brengen hoe het dating en het hebben van liefde bedrijven bij bekende vrouwen in elkaar zit, aangezien het minder makkelijk gaat bij een BN’er. Dus als je een bekende vrouw bent, reageer aub. Je helpt de site hier enorm mee om Nederland ook te laten weten hoe jullie dit aanpakken. Dus als je een bekende vrouw, leg het zeer uitgebreid uit door een mail te sturen via het contactformulier door rechtsonderin op het envelopje te klikken of door naar Contact en Uploaden te gaan. Alvast Bedankt!