Anna Gimbrere lijkt misschien weer Gedumpt te zijn door Youtubekanaal Bright

Anna Gimbrere presenteerde tech items voor het Youtubekanaal Bright tot 2 jaar geleden. Daarna had je niks meer van haar vernomen op dat kanaal. 2 Weken geleden werd ze groots binnengehaald dat ze weer mede presentatrice wordt en items voor dat Youtubekanaal gaat maken. Maar we zijn nu 2 weken verder en er is geen item meer gekomen met haar erin als presentatrice. Het lijkt wel alsof het Youtubekanaal Bright haar weer heeft gedumpt. Niet zo netjes, om iemand eerst 2 jaar geleden te dumpen, samen met nog een andere presentatrice uit Belgie. En vervolgens groots te zeggen dat Anna Gimbrere weer terug mag komen bij Bright. Om het vervolgens bij 1 item te laten over elektrisch vliegen. De manier waarop Bright met vrouwen omgaat is niet normaal. Er zijn overigens zat vrouwen die ook geinteresseerd in technische onderwerpen en telefoons. Dus dan hoeft niet alles door mannen gepresenteerd. Al is het nog niet zeker of Bright, Anna Gimbrere weer aan de kant heeft gezet. Maar als dit zo is, dan is het werkelijk walgelijk. Dan is het een Youtubekanaal door en voor mannen. Als deze site eerlijk moet zijn, moet de helft van het presentatieteam uit vrouwen bestaan. Dus ongeveer 3 mannen en 3 vrouwen. Het is tenslotte geen Youtubekanaal zoals Tweakers, waar echt technische moeilijke taal wordt gesproken en alleen computernerds begrijpen. Bright is kanaal waar ze dingen testen waar je niet veel technische kennis voor hoeft te hebben. Er zijn dan ook zat vrouwen die willen weten wat de beste/slechte telefoon enz is en het gepresenteerd willen zien door vrouwen. Het gaat immers nooit over computertermen zoals voedingen, processorkoeler, ssd kabels, DDR 3 geheugen en andere technische termen.