Zo kunnen BN’ers hun eigen Favoriete Schoenen op Kleur creeeren

Als BN’er zijnde wil je natuurlijk opvallen met mooie schoenen. Maar soms wil je je eigen schoenen op kleur laten maken. Dat je zelf kan kiezen hoe de voorkant/anderkant enz eruit moet zien. Dat kan. Dit is overigens totaal geen reclame. Dit is maar een eenmalige tip. Op de site van Vans.com van het merk Vans (nederlands merk), kan je je eigen schoenen op kleur laten maken speciaal naar jouw wens. Je komt in een menu terecht waarbij je in 3D je eigen schoenen op kleur kan laten maken. Het kost dan 30 euro extra en je moet 5 tot 7 weken wachten, maar dan krijg je er wel wat voor terug. Wel moet je natuurlijk weten wat je maat is. Dus bestel eerst van diezelfde schoenen een normaal paar als extra schoenen. Die kan je dan altijd terug sturen of houden. Maar dan weet je in ieder geval wat je maat is als je eentje laat maken. Aangezien het maatwerk is kan je het dan niet terug sturen. En dat zou ook niet leuk zijn als je 5 tot 7 weken moet wachten en je schoenen blijken te klein te zijn. Maar hoe kan je je eigen paar schoenen op kleur laten maken. Ga naar Vans.com en ga naar dames en kies de gewenste categorie voor soort schoenen dat je wilt hebben. Je moet dan op een paar schoenen klikken waar onder de schoenen de tekst “Gepersonliseerd” staat. Klik op winkelmandje bij die paar schoenen die je mooi lijkt. En kies op de pagina van het winkelmandje op “Aanpassen”. Je kan dan op die manier bij die paar schoenen je eigen kleur voor de voorkant/zijkant/achterkant kiezen. Voor normale nederlanders maakt dat niet zoveel uit. Maar voor BN’ers kan die ideaal zijn voor dagelijks gebruik of voor op tv/optreden.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=