Zo kan je het Beste je Mobiel in je Hand houden met een Bookcase

Dit heeft niks met BN’ers te maken. Maar de helft van de mensen gebruiken wel een mobiel om de site te bezoeken. Daarom een tip voor mensen die een bookcase hebben om zo makkelijk mogelijk deze site en andere sites te bezoeken. Want wat mensen niet weten is dat de magneetlip van een bookcase die eraan zit ook kan gebruiken om je telefoon vast te zetten tijdens het gebruiken ervan. Dus niet alleen om het dicht te doen en niet open gaat. Maar ook tijdens het gebruiken ervan. Je moet de magneetlip 360 graden draaien naar de achterkant van de bookcase. Vervolgens ga je de voorkant van de bookcase 360 graden naar achteren draaien. Dan kan je eigenlijk een mobiel vast houden als dat je geen bookcase erom heen hebt zitten. Maar nu moet je goed opletten. Als de magneetlip en de voorkant van de bookcase allebei omgedraaid zijn, dan kan je de magneetlip vast laten zetten aan de voorkant van de bookcase die om is gevouwen. Er ontstaat dan iets stevigs, waardoor de bookcase onmogelijk heen en weer kan bewegen tijdens het internetten en het bezoeken van deze site. Je hoeft dan de bookcase niet meer strak in je hand te houden. Maar doordat de magneetlip de voorkant van de bookcase van heeft bevestigd, kan je de bookcase losjes in de hand houden en makkelijker internetten. Veel mensen denken waarom je een bookcase zou moeten hebben. Nou puur om het feit dat je anders krassen op je mobiel krijgt die anders niet nodig zijn. En als je hem ooit wilt verkopen, dan is ie anders veel minder waard en helemaal niks meer waard als er een grote barst in zit. Dus mensen hebben zichzelf ermee. Door een bookcase met lip aan te schaffen, kan je net zo makkelijk internetten op die manier en toch je telefoon laten beschermen tegen krassen. En mocht je al krassen op je mobiel hebben zitten. Schaf dan pas een bookcase aan als je ooit een nieuw mobiel koopt. Of koop een nieuw mobiel met een bookcase erbij. Verkoop de oude via marktplaats. Want voor 250 euro heb je al een goede mobiel met een goede camera, wat goed genoeg is voor BN’ers en algemeen gebruik voor onbekende nederlanders/bezoekers. En als je een bookcase koopt, neem altijd kunstleer of siliconen/latex. Dus geen echt leer. Want echt leer slijt en maakt je bookcase na een aantal maanden flink lelijk. Kunstleer is gewoon plastic en ziet er echt uit. Doordat het plastic is, gaat het onmogelijk slijten. En bij aanschaf moet de lip aan de rechterkant zitten, waarbij ie dan aan de voorkant te zien is. Anders kan je het niet op die manier bevestigen, dan wanneer ie aan de linkerkant bevestigd is en aan de achterkant te zien is.