Tim Hofman wil misschien met een vervolg van The Voice rel komen

Dit bericht is veel ernstiger dan je denkt. Deze site heeft zelf geconcludeerd dat sinds eind januari (the voice aflevering) in geen enkele film meer naakt in voor is gekomen. Ook toneelvoorstellingen en tv programma’s doen dat niet meer. Ze zijn bang voor een metoo affaire. Het kan best zijn dat bv Costa en Fuck de Liefde 2 wel degelijk naakt in voorkwam, omdat het voor die tijd was opgenomen. Maar door die voice rel kunnen ze die beelden hebben geschrapt, wat op die manier dus nooit het witte doek heeft gehaald, terwijl er misschien wel degelijk naakt in voor zou komen. Dat weet je allemaal niet. En zegt men ook niet. Maar dat maakt niks uit. Er is gewoon sinds januari zowel op tv (programma), film en toneel geen naakt te zien geweest. Voor januari juist nog wel. Maar je zou denken net als eind 2017 met de MeToo 1.0 affaire dat het vanzelf overwaait. Maar dat is bij Metoo 2.0 toch even anders. Dat waait ook wel over, maar duurt gewoon wat langer. Maar Tim Hoffman die dit eigenlijk een beetje veroorzaakt heeft door producenten bang te maken. Hij had het ook gewoon in een simpele Boos uitzending kunnen doen. Of minder media aandacht te geven en alleen te melden bij instanties. Meer niet. Dat hij zo’n drama ervan maakte, wat het toen ook was, is ook logisch. Maar door zoveel media aandacht erbij te betrekken uit eigen gewin voor zijn eigen programma Boos, gaat dat wel ver en dat het zoveel aandacht heeft, is wel aan hem te wijten. Dat is overigens een mening van deze site wat gewoon gezegd mag worden. Maar als je weet wat voor schade de cultuursector hierdoor heeft ondervonden dat ze geen sex sells meer toe konden passen om meer bezoekers/kijkers te trekken. Plus dat ze velen over de kop zijn gegaan door de coronacrisis en nauwelijks coronasteun kregen, maakt het dit extra erg. Maar dit bericht gaat over dat Tim Hoffman op een filmpje bij de Telegraaf heeft gezegd dat er misschien een tweede deel komt, mochten er ontwikkelingen zijn. Als je weet wat de cultuursector voor schade heeft geleden, dan moet je toch weten dat er TOTAAL GEEN VERVOLG moet komen. En als je dat toch misschien doet om iets echt helemaal naar de klote te helpen, dan ben je toch willens en wetens bezig om de cultuursector naar de filistijnen te helpen. Want zonder sex sells krijgen ze gewoon minder bezoekers, als ze dat niet toe durven te passen om een metoo schandaal te voorkomen. Dan maak je een wond weer open die net aan het helen is. Dus Tim Hoffman als je dit leest. Het is goed dat je aandacht hebt besteed aan the voice affaire en de nodige aandacht heeft gekregen. Maar hou op om een vervolg te maken, wetende dat de film en met name de theatersector naar de klote gaat.