Michelle Willemsen aan de slag bij Hart van Nederland

Michelle Willemsen ging een jaar geleden weg bij de Telegraaf. Maar nu gaat ze aan de slag bij Hart van Nederland bij SBS 6. Via het Youtubekanaal van Hart van Nederland gaat ze af en toe de straat om mensen te polsen wat ze van bepaalde stellingen vinden. Vanavond was ze voor het eerst te zien. Dat was vraag wat ze van Juice kanalen vinden. Hieronder kan je het bekijken. Ps. Michelle Willemsen bezoekt ook BN’ertjes. Dus ook een Juice site.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=