Cultuursector krijgt Gemiddeld 150 Miljoen Euro extra per jaar aan Subsidie

Vandaag heeft de overheid bekend gemaakt dat de cultuursector (bioscopen, musea en theater) gemiddeld 150 miljoen euro extra per jaar krijgt. Dit om de cultuursector overeind te houden. Eerst zou dit niet gebeuren. Maar door aandringen van bepaalde kamerleden, is er extra geld beschikbaar gesteld. Al helemaal omdat die sector door de coronacrisis flink heeft geleden. Ook willen ze met dat geld meer aan marketing uitgeven. Dus meer reclame maken om naar de bioscoop en theater te gaan. Dit doen ze onder andere door theater en musea voor jongeren zowat bijna gratis aan te bieden.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=