Anna Gimbrere weer te Zien bij Bright

Ongeveer een anderhalf jaar geleden verdween Anna Gimbrere opeens van de buis bij het tech youtubekanaal Bright samen met nog een andere presentatrice. Toen bestond de ploeg alleen maar uit mannen. Toch hebben ze Anna weer gevraagd om weer reportages te maken voor dat youtubekanaal. Tenminste ze heeft er 1 gemaakt, dus we mogen er van uit gaan dat ze weer regelmatig video’s gaat maken. Was ze daar opeens van de buis verdwenen. Nu is ze weer terug. Haar eerste item hieronder ging over elektrisch vliegen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.