Vandaag Inside moest van Eva Jinek van de Buis wegens Concurrentiebeding

In het programma Vandaag Inside vertelt Johan Derksen dat 2 medewerkers die ook werken bij de talkshow van Eva Jinek, dat Eva Jinek stond te juichen na de laatste uitzending toen Vandaag Inside van de buis moest. Eva Jinek was altijd de persoon die vaak zei dat dat programma vrouwonvriendelijk is en liever niet op de buis zag. Maar haar kijkcijfers zijn behoorlijk gedaald en die van Vandaag Inside juist enorm gestegen. Maar zo hebben die 2 medewerkers van dat programma aan Johan Derksen vertelt, dat Eva Jinek zat te juichen dat het een paar weken geleden van de buis ging. Ze zei: Eindelijk een concurrent uitgeschakeld. Waarmee ze bedoelt dat het niet om het vrouwonvriendelijke ging, maar puur dat zij weinig kijkers heeft en zij veel, waardoor ze dacht meer kijkers te trekken die altijd naar Vandaag Inside keken. Gewoon pure jaloezie en door naar te doen een concurrent te proberen uit te schakelen. Gewoon iemand wegpesten. Zo zie je maar wat voor naar wijf dat is. Als je toch dit soort streken uithaalt, dan is ook aan te raden om niet meer naar Jinek te kijken als je er alles aan doet om een programma in een negatief daglicht te zetten. Juridisch heet dit ook wel laster. Maar dit vertel hadden dus 2 medewerkers gezegd tegen Johan Derksen die het vervolgens zelf zei bij Vandaag Inside.