Stapt Marieke Elsinga over naar 3FM?

Marieke Elsinga moest een paar weken geleden stoppen met de ochtendshow op Qmusic, wegens oververmoeidheid door het iedere keer vroege opstaan. Ze zegt een keer terug te keren. Maar of ze het dan volhoud is maar de vraag. Maar nu werd bekendgemaakt dat Frank van der Lende en Eva Koreman van 3FM moeten stoppen met de middagshow op 3FM. Deze site denkt dat ze Marieke Elsinga hebben gevraagd om de middagshow te doen voor 3FM, waardoor ze niet meer in de ochtend op hoeft te staan (in de nacht) en misschien stopt bij Q-music. Het is wel erg toevallig dat zij liever een ander tijdstip radio wil maken en Eva Koreman en Frank opeens moeten stoppen. Aangezien Marieke Elsinga populairder is dan Frank en Eva, is het logisch dat 3FM misschien haar gevraagd heeft de middagshow te presenteren. Het is iets wat deze site denkt en dus geen feitelijk nieuwsbericht. Het is wel een samenloop van toevalligheden. Eva en Frank blijven waarschijnlijk bij 3FM. De show loopt tot eind juni en ze zullen waarschijnlijk een op ander tijdslot de radioshow presenteren.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=