Stapt Marieke Elsinga over naar 3FM?

Marieke Elsinga moest een paar weken geleden stoppen met de ochtendshow op Qmusic, wegens oververmoeidheid door het iedere keer vroege opstaan. Ze zegt een keer terug te keren. Maar of ze het dan volhoud is maar de vraag. Maar nu werd bekendgemaakt dat Frank van der Lende en Eva Koreman van 3FM moeten stoppen met de middagshow op 3FM. Deze site denkt dat ze Marieke Elsinga hebben gevraagd om de middagshow te doen voor 3FM, waardoor ze niet meer in de ochtend op hoeft te staan (in de nacht) en misschien stopt bij Q-music. Het is wel erg toevallig dat zij liever een ander tijdstip radio wil maken en Eva Koreman en Frank opeens moeten stoppen. Aangezien Marieke Elsinga populairder is dan Frank en Eva, is het logisch dat 3FM misschien haar gevraagd heeft de middagshow te presenteren. Het is iets wat deze site denkt en dus geen feitelijk nieuwsbericht. Het is wel een samenloop van toevalligheden. Eva en Frank blijven waarschijnlijk bij 3FM. De show loopt tot eind juni en ze zullen waarschijnlijk een op ander tijdslot de radioshow presenteren.