Is Maan opeens een Actrice Geworden?

Vandaag zo’n vreemde post op de Instagram van Maan. Maan is naar Frankrijk in Cannes om naar het Film Festival bij te wonen. Dat kunnen normaal gesproken alleen acteurs en actrices bijwonen die actief zijn in de filmindustrie. Dus geen zangeressen die normaal concerten geeft. Toch zit ze daar ook in het publiek. Ze is daar samen met een vriendin. Wat ze daar doet in godsnaam en waarom ze er zelfs naar Frankrijk voor vliegt, is zeer onduidelijk. En het gaat bij Cannes vaak om films die in Nederland niet tot nauwelijks populair zijn. Dus wat ze daar in hemelsnaam doet, mag Joost weten. Ze is een zangeres en geen actrice.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=