BN’ertjes staat Oog in Oog met de Stalker van deze site

Op 30 juli (over 2,5 maand) is er een evenement in Nederland (kan niet zeggen wat het is, omdat men anders achter kan komen wie de stalkster is), waarbij de site eigenaar helemaal vooraan zit en op een paar meter afstand een anderhalf uur lang oog in oog staat met de stalkster, die deze site een half jaar geleden 3 weken lang lastig viel met nare berichten via de contact pagina met veel scheldwoorden. Ze wist niet van ophouden, totdat de site dreigde met politieaangifte. Toen hield ze op. De berichten stonden ook hier toen op de site gepubliceerd. Maar los van dat gaat de site eigenaar eerst naar dat evenement om een leuke uitgaansavond te hebben. En de tweede reden is om te zien wie die persoon is die deze site toen lastig viel. Die vrouw weet er ook van af dat ik aanwezig ben, omdat ik een mail naar haar heb gestuurd (naar het stalk e-mailadres). Deze site weet niet zeker of zij het is. Maar alles wijst erop dat zij het is. En ze gaf toen ook indirect toe dat zij het was. Dus de kans is heel klein dat het iemand anders is. Ook heeft deze site een foto per mail van mezelf toegevoegd, zodat ze weet hoe ik eruit zie. Ze weet dat ik aanwezig ben en vooraan zit. Dus helemaal haar gemak voelt ze zich niet als ze een anderhalf uur naar het slachtoffer (mij) moet kijken. Geen medelijden. Weet ze in ieder geval wat ze de site eigenaar heeft aangericht. Hoe het voelt om legaal terug gestalkt te worden. Ik doe niks verkeerds. De site gaat alleen naar het evenement toe. Meer niet. Maar mocht het toevallig zijn dat zij na afloop even wat drinkt in het cafe daar en met niemand praat, dan kan ik eventueel haar aanspreken waarom ze dat toen deed. Gewoon op een nette manier. Dus geen boze Alberto Stegeman. Zo erg was die stalking nou ook weer niet. Maar omdat de site eigenaar daarvoor ook 2 keer flink gestalkt is geweest en niet achteraan is gegaan, wil de site nu wel weten waarom zij dat deed. Het blijft gewoon netjes en leuk. Maar gewoon een simpele vraag waarom. En misschien kan zij haar excuus ook aanbieden. De reden dat zij en anderen deze site hebben gestalkt is vanwege een nieuwsbericht wat die persoon dan niet leuk vond. Maar ja, het is een juice site en als je niet wilt dat er nieuws over je geschreven wordt, dan moet je ook niet bekend worden. Dat hoort er nou eenmaal bij. Mocht het zo zijn dat de site eigenaar de toegang wordt geweigerd, dan maakt het niks uit. Want dan weet de site eigenaar ook meteen dat zij de stalkster is geweest, aangezien de stalkster alleen die informatie per e-mail kon weten. Maar los van dat. De site eigenaar gaat naar het evenement voor een leuk avondje uit. Ten tweede om te zien wie die persoon nou eigenlijk is waar je mee te maken had. De site eigenaar gaat haar NIET opwachten. Maar als ze naar het publiek toekomt bij een cafe daar, dan kan je haar altijd natuurlijk aanspreken als anderen dat ook bijvoorbeeld doen. Dus de site eigenaar zal totaal geen herrie schoppen. Was ook niet van plan om dat ooit te doen. Ieder persoon die zoiets meemaakt (journalisten) die zouden ook zoiets doen als ze oog in oog met de stalker zou kunnen staan. Deze site zal jullie nog tegen die tijd informeren hoe het is gegaan.