BN’ers krijgen maar 2500 euro voor Afval race programma

Deze site noemt totaal geen namen van tv programma’s. Maar in het programma Media Inside vertelde de presentator dat ie mee kon doen met BN’ers in het Ziekenhuis. Ze zouden dan 3 dagen daar aan het werk moeten als verpleegkundige. De presentator heeft heeft nee gezegd. Maar in het programma tegelijkertijd gezegd dat hij maar 2500 euro voor 3 dagen zou krijgen. Maar dat betekent dus dat als een BN’er voor een tv programma meedoet (eenmalige quiz), waarschijnlijk het bedrag lager is dan 2500 euro, omdat het minder intensief is. Maar dat betekent dus ook dat voor andere programma’s waar ze bv een week weg zijn (kan geen namen noemen, omdat het niet zeker is) ook maar waarschijnlijk iets van een paar duizend euro krijgen. Je zou denken dat ieder misschien 10.000 euro krijgt. Maar dat krijgen ze waarschijnlijk bij lange na niet. Aangezien BN’ertjes geen namen noemt van tv programma’s, kunnen programma’s niet zeggen dat dat niet zo is, terwijl het misschien wel zo is. Want als ze in dat programma maar zo weinig krijgen voor intensief werk, dan zullen ze waarschijnlijk hetzelfde krijgen bij andere intensieve programma’s en minder als ze uitgenodigd worden voor een tv quiz.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=