BN’ers krijgen maar 2500 euro voor Afval race programma

Deze site noemt totaal geen namen van tv programma’s. Maar in het programma Media Inside vertelde de presentator dat ie mee kon doen met BN’ers in het Ziekenhuis. Ze zouden dan 3 dagen daar aan het werk moeten als verpleegkundige. De presentator heeft heeft nee gezegd. Maar in het programma tegelijkertijd gezegd dat hij maar 2500 euro voor 3 dagen zou krijgen. Maar dat betekent dus dat als een BN’er voor een tv programma meedoet (eenmalige quiz), waarschijnlijk het bedrag lager is dan 2500 euro, omdat het minder intensief is. Maar dat betekent dus ook dat voor andere programma’s waar ze bv een week weg zijn (kan geen namen noemen, omdat het niet zeker is) ook maar waarschijnlijk iets van een paar duizend euro krijgen. Je zou denken dat ieder misschien 10.000 euro krijgt. Maar dat krijgen ze waarschijnlijk bij lange na niet. Aangezien BN’ertjes geen namen noemt van tv programma’s, kunnen programma’s niet zeggen dat dat niet zo is, terwijl het misschien wel zo is. Want als ze in dat programma maar zo weinig krijgen voor intensief werk, dan zullen ze waarschijnlijk hetzelfde krijgen bij andere intensieve programma’s en minder als ze uitgenodigd worden voor een tv quiz.