Juice tvv het woord Shownieuws wordt nu ook door BN’ers gebruikt

Al 15 jaar lang wordt het woord shownieuws gebruikt in de media. Voorheen noemde men het altijd roddels, wat kwam doordat de roddelbladen toen de overhand hadden in Nederland. Shownieuws is meer ontstaan door shownieuws sites op het internet, wat de bladenmarkt minder populair maakte. Nu wordt door Juice kanalen/instagram profielen en sites meer het woord juice gebruikt in de media. En bleek vanavond ook bij het programma Media Inside. Zowel Emma Wortelboer als Britt Dekker die daar te gast waren, hadden het totaal niet over het woord shownieuws, maar gebruikte allebei het woord juice tvv het woord shownieuws. Juice klinkt blijkbaar lekkerder in de mond en zal dus waarschijnlijk het woord shownieuws vervangen. In Amerika bestaan juice sites al sinds 2005 met Perez Hilton.com. In Nederland met eerst juice kanalen eind 2020. Nu zijn er ongeveer 10 juice kanalen/instagram profielen/sites. Het woord shownieuws zal op den duur verdwijnen. En op een gegeven moet men wel het woord juice gebruiken. Anders horen BN’ers er niet meer bij.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=