BN’ertjes is nu ook Bereikbaar via bnertje.nl. En Eigenaar van de woorden BN’ertje en BN’ertjes

BN’ertjes is altijd bereikbaar via bnertjes.nl. Maar nu ook via bnertje.nl (zonder s). Dit om het feit dat sommige mensen misschien het woord in enkelvoud invullen, waardoor je op bnertje.nl komt. Naast dat heeft de site het ook geregistreerd om te voorkomen dat mensen met het woord bnertje aan de haal gaan. Nu is de site eigenaar van het woord/merk BN’ertjes. Maar door bnertje.nl ook te registeren, is de site nu ook eigenaar van het woord BN’ertje (zonder s). Zo kunnen mensen geen misbruik maken van de site. Dus als iemand bnertjes.com zou registeren, dan zijn ze in overtreding, omdat deze site eigendom is van het woord BN’ertjes. Bij een bedrijf waar alle .nl domeinen worden geregistreerd, kan je opvragen wanneer dat domein is geregistreerd. En als deze site kan bewijzen dmv de registratiedatum dat deze site eerder was met het registeren van bnertje.nl en bnertjes.nl, dan is dat het bewijs dat de site eigenaar is van die 2 woorden. Dus als iemand een .com of .net variant erop aanmaakt, is die persoon in overtreding, omdat aan de registratiedatum te zien is dat deze site eerder was met het registreren van het merknaam en dus de eigenaar is van die 2 woorden. Geen enkel bedrijf kan op die manier misbruik maken van die 2 woorden. Dus stel dat een bedrijf deze site wil afpakken om wat voor reden dan ook. En ze denken, laten we bnertje.nl registreren, dan zijn ze in overtreding omdat deze site eerder was met het registreren van dat woord. Dat is dan te zien aan de registratiedatum wanneer het aangemaakt is. En het kost maar 5 euro per jaar. Dus beter het zekere dan het onzekere. Dus als iemand de woorden BN’ertje of BN’ertjes wil gebruiken. Dat kan niet. Want deze site is vanaf nu eigenaar van die 2 woorden. Mensen die bv een eenmanszaak op willen richten, kunnen hun naam registreren bij de KVK waarbij je aan de inschrijvingsdatum kan zien dat die persoon eigenaar is van die naam. Bij internetdomeinen/sites gaat het via een bepaald bedrijf waar .nl adressen worden geregistreerd. Dus bnertje.nl is niet alleen vastgelegd om het de bezoekers makkelijker te maken. Maar ook om eigenaar van die 2 woorden te worden. Bedrijven/mensen die toch iets met die namen doen, zijn in overtreding omdat deze site vanaf nu eigenaar is van de woorden BN’ertje en BN’ertjes.nl . Als je overigens bnertje.nl bezoekt, word je doorgelinkt naar deze site (bnertjes.nl).