Kwestie van Geduld met 3/4 Jaar Uitgesteld

Het filmbedrijf dat de film Kwestie van Geduld heeft geproduceerd heeft de film met 3/4 jaar uitgesteld. Eerst zou de film afgelopen februari in de bioscopen moeten draaien. Maar nu is bekend dat de film pas eind oktober in de bioscopen te zien zal zijn. De reden is natuurlijk de corona lockdown geweest. Maar waarom het dan met 3/4 jaar is gesteld ipv maar 2 maanden, is niet bekend.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.