Wat betekent het woord Juice?

Op Youtube en Instagram heb je sinds een anderhalf jaar Juice kanalen en Juice profielen op Instagram. Juice kanalen/profielen zijn programma’s of profielen waar dagelijks roddels/shownieuws wordt vermeld. Gewoon shownieuws. Alleen de naam shownieuws, wordt tegenwoordig meer Juice genoemd. En daarom is deze site ook van shownieuws gewijzigd in Juice nieuws. Je moet met de tijd meegaan. Juice betekent sap en houdt in dat er SAPPIG nieuws te melden is. Daar slaat het woord Juice op. Dus als je een bekertje sap als tekening ergens ziet staan, dan wilt dat zeggen dat er sappig nieuws wordt gemeld. TV programma’s maken van Juice alsof het allemaal gelogen is. Maar ze zien de bui, net als de vroegere roddelbladen, al hangen dat het woord shownieuws op een gegeven moment gaat verdwijnen. Van Youtubekanalen, is het sinds een half jaar naar instagram profielen gegaan. En sinds een aantal dagen is deze site, de eerste juice in SITE VORM. En er zullen meer volgen. De namen zullen op alle sites gewoon hetzelfde blijven. Maar ze zullen de naam Juice voortaan gaan gebruiken. Dit gebeurde ook 20 jaar geleden. Toen werd een serie een soap (zeep) genoemd. En 15 jaar geleden werden bekende nederlanders eerst vips genoemd in 2006. En in 2008 opeens BN’ers. Soms veranderen woorden gewoon van naam. Namen van programma’s kunnen gewoon zo blijven. Alleen zullen ze voortaan het woord Juice moeten gebruiken ipv shownieuws.