Veel Media zijn van Naam veranderd

Niet alleen deze site is veranderd van naam ongeveer 2 maanden geleden. Maar in totaal na deze naamswijziging, 4 andere media bedrijven geweest die ook van naam zijn veranderd. Typisch, aangezien dit niet zo vaak voorkomt. Ze hebben het niet gedaan omdat deze site van naam is veranderd en misschien dachten, laten wij het ook doen. Het staat er helemaal los van en kennen deze site misschien geen eens. Maar zo begon het met VI Vandaag. Dat heet nu Vandaag Inside. Dat moest omdat ze het niet zoveel meer over voetbal hadden. Het blad VI wou niet meer dat hun naam aan het programma werd gekoppeld. Daarom moest SBS 6 de naam wijzigen. Daarna kwam toneelgezelschap De Warme Winkel. Die hebben hun naam na bijna 15 jaar gewijzigd naar Toneelgroep Amsterdam. Vervolgens kwam Roddelloog. Dat is nu een Juice kanaal en talkshow in 1. Dat heet nu Ster Allures. Op youtube praten ze met mensen met hier en daar een juice nieuwtje. Op de instagram pagina van Sterallures kan je het dagelijkse nieuws volgen. En nu gaat ook Gierige Gasten op Youtube van naam wijzigen. Aangezien ze ook andere testen uitvoeren, gaan ze de naam wijzigen naar Nieuwe Gasten. Wat slaat op dat ergens nieuwe gasten aanwezig zijn. Verandert er normaal nooit een site of programma van naam. Nu opeens 4 achter elkaar.