Bekende Vrouwen willen Niet aanschuiven bij Vandaag Inside

Helene Hendriks is 1 van de weinige bekende vrouwen, samen met Roos Schlikker en Angela de Jong, die te gast willen zijn in de uitzending van Vandaag Inside (VI Vandaag). Gisteren zeiden ze in de uitzending dat veel bekende vrouwen niet te gast willen zijn, ondanks dat het supergoed scoort. 1 Van de best bekeken talkshows van Nederland. Ze zeiden achter de schermen van dat programma dat ze soms een probleem hebben dat ze geen gasten kunnen krijgen. En waarom. Er wordt niet gescholden niks. Gewoon de waarheid waar het op staat. Maar blijkbaar kunnen BN’ers (ook mannen) daar niet tegen. De enige mogelijkheid is door meer geld te bieden. Dan willen ze wel komen. Deze site verbaasd dat niks. Tegen betaling mag BN’ertjes zelfs geen simpel interviewtje doen, ondanks dat het 100 keer beter scoort dan roddelbladen. Mega absurd. Maar deze site is er ook achter gekomen dat er gewoon meer betaald moet worden. Voor een interview wordt er altijd 500 euro gevraagd. En dan nog is het interview het minst bekeken bericht op deze site. Dus om de bekende vrouwen superveel geld te geven met heel veel publiciteit die ze krijgen gaat wel erg ver. We weten van Roddelpraat, Spuiten en Slikken en Dumpert dat ze altijd moeilijk bekende vrouwen als gast kunnen krijgen. Maar dat geldt dus ook voor Vandaag Inside, wat vroeger VI Vandaag heette.