Martijn Koning blijft Eva Jinek na 1 jaar nog Uitschelden

Op Twitter zit Marijn Koning, Eva Jinek voor de zoveelste keer uit te schelden. Dit doet hij al voor de 5e keer ongeveer in 1 jaar tijd. En dan echt met nare scheldwoorden. Reden hiervoor is dat vorig jaar hij een column voor mocht lezen bij Jinek over Thierry Baudet. Al ging dat te ver en Thierry liep toen weg. Daardoor kreeg hij de schuld van dat programma. En dik een jaar later zit dat bij Martijn Koning zo hoog, dat hij haar nu nog uitscheld op social media.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=