Armen voor de Borsten worden Niet als Leffoto geselecteerd

Dit is geen bericht of BN’ers specifieke foto’s willen maken. Maar deze site is opgevallen dat BN’ers veel bedekte toplessfoto’s maken de laatste tijd. Alleen worden sommige niet als Leffoto geselecteerd hier op de site. De reden is dat het of van de achterkant is (rug naar de foto toe). Of dat de armen de borsten bedekken. Dat is niet toegestaan om als Leffoto in aanmerking te komen. Alleen van de voorkant en zijkant met hooguit de handen, emoticons, blurring of voorwerpen die de borsten bedekken worden geselecteerd als Leffoto. Niet door gebruik te maken van armen. Dat bedekt teveel. Wel worden foto’s als Leffoto geselecteerd met armen of via de achterkant, als de BN’ers compleet naakt (bedekt) is. Dan wordt er een uitzondering gemaakt, aangezien ze verder is gegaan dan normaal. Dus als bezoekers denken waarom sommige foto’s niet als Leffoto worden geselecteerd. Dan komt het dus doordat het niet aan de regels voldoet. Wil je nogmaals de regels lezen, klik dan HIER!