Armen voor de Borsten worden Niet als Leffoto geselecteerd

Dit is geen bericht of BN’ers specifieke foto’s willen maken. Maar deze site is opgevallen dat BN’ers veel bedekte toplessfoto’s maken de laatste tijd. Alleen worden sommige niet als Leffoto geselecteerd hier op de site. De reden is dat het of van de achterkant is (rug naar de foto toe). Of dat de armen de borsten bedekken. Dat is niet toegestaan om als Leffoto in aanmerking te komen. Alleen van de voorkant en zijkant met hooguit de handen, emoticons, blurring of voorwerpen die de borsten bedekken worden geselecteerd als Leffoto. Niet door gebruik te maken van armen. Dat bedekt teveel. Wel worden foto’s als Leffoto geselecteerd met armen of via de achterkant, als de BN’ers compleet naakt (bedekt) is. Dan wordt er een uitzondering gemaakt, aangezien ze verder is gegaan dan normaal. Dus als bezoekers denken waarom sommige foto’s niet als Leffoto worden geselecteerd. Dan komt het dus doordat het niet aan de regels voldoet. Wil je nogmaals de regels lezen, klik dan HIER!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.