Zo kunnen BN’ers Ongestoord waarschijnlijk Sexy Foto’s Publiceren

BN’ertjes is er al waarschijnlijk achter hoe het komt dat Britney Spears wel naaktfoto’s mag publiceren en bekende nederlandse vrouwen niet. Dat komt waarschijnlijk omdat BN’ers hun instagram account niet hebben ingesteld op Professioneel account. Of dat gratis is of dat ervoor betaald moet worden is niet bekend. Maar met een professioneel account op Instagram gaat Instagram in ieder geval minder moeilijk doen, dan wanneer het een basic profiel is. Dus als een BN’er zijn Instagram op Professioneel account zet, is meer mogelijk en waarschijnlijk ook meer bloot. Hoe dat komt? Of door vriendjespolitiek/bekendheid dat meer mogelijk is. Of je betaald ervoor en dan kan opeens meer. Als er wordt betaald is natuurlijk altijd alles mogelijk. We hebben het dan over kleine bedragen als er betaald moet worden. Maar als je een BN’er bent en nog geen professioneel account hebt, dan kan je het zo instellen: Ga op Instagram naar Instellingen => Er staat dan ergens Overschakalen naar Professioneel account. En kies dan voor Maker. De rest volgt vanzelf. Als een BN’er zo’n account heeft, dan zullen ze sowieso minder kieskeurig zijn in het bepalen of een sexy foto wel of niet gepubliceerd mag worden. Dus als je een BN’er bent, dan is het altijd aan te raden om over te stappen naar een professioneel account.