Tip aan BN’ers: Wees Niet Afhankelijk van Instagram betreft Sexy Foto’s

Dit is een tip aan BN’ers die af en toe sexy foto’s willen publiceren. Je moet totaal niet afhankelijk zijn van Instagram als ze vinden dat een sexy foto te ver gaat. Want dat vonden ze laatst van de topless foto’s van Linda de Munck. Vandaag van Gaby Blaaser tot 2 keer aan toe. Maar de tip aan BN’ers is om totaal niet afhankelijk te zijn van Instagram. Je kan namelijk een sexy foto ook elders publiceren. Dat kan bv op snapchat, op een forum gooien zoals Mannenzaken.nl, twitter en hier natuurlijk. BN’ers moeten totaal niet afhankelijk zijn als ze een sexy foto elders willen publiceren. Desnoods stuur je het ergens naar een media die het vervolgens wilt publiceren. Er zijn meerdere wegen die naar Rome lijden.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.