Via Anoniem Uploaden kan je Oa Sexy foto’s sturen

Jullie kennen het onderdeel Anoniem Uploaden. Maar toch moet er soms even reclame voor gemaakt worden zoals nu. Via die pagina kan je sexy foto’s en video’s van BN’ers uploaden. En als je content omtrent een BN’er hebt waar wat op te zien is, dat een BN’er zich abnormaal gedraagt, of iets doet wat nieuwswaardig is. Dan kan je dat soort foto’s en video’s ook anoniem opsturen. Je blijft volledig anoniem. Dus mocht je iets hebben van een BN’er, dan kan je het opsturen via Anoniem Uploaden.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=