Ex Stalker van BN’ertjes is Behoorlijk Bang Geworden. Excuses van deze Site

Ongeveer 2 maanden geleden was er een bekende vrouw die uit het niets deze site uitschold met nare teksten. In totaal stuurde ze in een paar dagen tijd 3 mailtjes met nare teksten en deed zich voor als andere BN’ers. Al wist de site vanaf het eerste mailtje wie het was. 2 Weken later (half januari) stuurde ze nogmaals een nare mail. En de dag erna de polls besmurren door meerdere keren te stemmen. Dat kon de site zien dat het iedere keer hetzelfde ip adres was. Maar wat is er gaande. Aangezien de site daarvoor 2 keer eerder gestalkt is geweest, waarvan 1 keer 3 maanden lang, is de site op zijn hoede. Toen zij na het vierde mailtje na 2 weken nog niet wou ophouden, zette de site eigenaar al die mailtjes inclusief het ip adres online. Met als waarschuwing dat als ze het nog een keer zou doen, aangifte bij de politie werd gedaan. En de site ook wist wie het was. Sinds die tijd niks meer gehoord. Vulde ze voorheen maandenlang bij elke poll een antwoord in wat haar mening was. Nu totaal niks meer. Deze site had haar toen 2 weken geleden een mail gestuurd dat ze gewoon polls in kan blijven vullen en mails kan versturen via de contact pagina. Al moet het wel normale mails zijn. Maar ze is zo bang geworden dat ze totaal niet terug reageerde en niks meer in polls invult. Maar ja, als de site heel lief zou doen, was ze misschien doorgegaan met nare mails sturen, wetende hoe het in het verleden aan toe ging met andere stalkers. Maar nu komt het. 2 Kennissen van haar zijn ook 2 kennissen van de site eigenaar. En niet zomaar kennissen, maar echte goede kennissen. En die 2 kennissen zijn dus 2 aparte kennissen. 1 Kennis via 1 kant en de andere kennis via een andere kant van haar kenniskring, die elkaar niet kennen. En dat maakt het wel persoonlijk. Al kwam de site daar pas later achter. Wat zij gedaan heeft, kon natuurlijk niet door de beugel. Maar dat ze er zo van geschrokken is door te dreigen met politie, gaat ook weer een beetje ver. Al kon de site niet anders, omdat ze misschien anders doorging. En ze misbruikte ook de namen van bekende vrouwen. Dus ze moest gewoon gestopt worden. Maar daar heeft ze blijkbaar van geleerd. Maar daarom wilt deze site excuses aan haar aanbieden dat de site eigenaar toentertijd iets te ver is gegaan. Maar wel met een reden. Dit had de site ook naar haar gemaild. Maar tot de dag van vandaag heeft ze ook niet meer op polls gereageerd. Daarom dit bericht in het openbaar. Dus excuses van BN’ertjes. En doe gewoon weer wat je vroeger deed, door polls in te vullen. En als je wat te melden hebt, kan je gewoon reageren via de Contact pagina. Zolang het maar normale mails zijn.